MODERENE VILLABOUW

Nieuwbouw en renovaties

Door - admin

Slotenmaker Nodig?

Het is natuurlijk niet alleen vervelend als u de sleutels kwijt bent, maar dit kan ook nog eens gevaarlijke situaties opleveren. Wij worden bijvoorbeeld regelmatig gebeld door mensen waarbij de deur door de wind is dichtgewaaid. Vaak zijn er dan nog kleine kinderen binnen of staat er een pan op het vuur.

U heeft onder andere de keuze uit de volgende soorten (veiligheids)sloten: zijn sloten die op uw deur gemonteerd worden. worden in het hout van uw deur gemonteerd. zijn sloten die een deur of een raam op meerdere plekken afsluiten. Het handige van dit soort sloten is dat ze vanuit één plek bediend kunnen worden.

Kies altijd voor veiligheidssloten Laat u uw sloten vervangen? Kies dan voor veiligheidssloten. Daarmee maakt u het voor inbrekers een stuk lastiger om uw woning binnen te dringen. Beslag is de metalen kast die om uw slot heen zit. Een veiligheidsslot is extra goed bestand tegen inbraak omdat het beslag bestaat uit een dikkere laag metaal. (Sleutel kwijt? – slotenmaker antwerpen)

Slotenmaker

Hierdoor kunnen inbrekers de schroeven er niet uit schroeven en het beslag demonteren. SKG veiligheidssloten aanschaffen Hoe herkent u een veiligheidsslot? In Nederland krijgen veilige sloten van de SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) een keurmerk. De is een volledig onafhankelijke organisatie die sloten test, keurt en certificeert. De eisen zijn streng.

Wat betekent het aantal sterren? 1 ster: inbraakwerend2 sterren: zwaar inbraakwerend3 sterren: extra zwaar inbraakwerend Het totale dienstenpakket van Slotenmaker 365 Als slotenmaker doen wij meer dan alleen deuren openen wanneer u uw sleutels kwijt bent geraakt. Sloten plaatsen Sloten vervangen Sloten repareren Sloten openen Inbraakschade herstellen Inbraakpreventie toepassen Maak kennis met de voordelen van Slotenmaker 365 Waarom kiezen voor ons en niet voor een andere slotenmaker? Bij Slotenmaker 365 profiteert u van vele voordelen: De slotenmakers openen alle soorten sloten (ook veiligheidssloten).

Sleutels Kwijt? Slotenmaker Helpt

Wij zijn 24/7 te bereiken. We kunnen binnen een half uur bij u zijn. Gesloten deuren hebben we in 95% van de gevallen binnen 8 minuten open en dit doen we 100% schadevrij. We hebben een groot portfolio met tevreden klanten. Als slotenmaker hebben we jarenlange ervaring. U beslist op welke manier u betaalt.

Heb je nieuwe sloten en sleutels nodig? Dan vallen de kosten vaak onder je inboedelverzekering. Er geldt een maximale vergoeding, maar is dat bedrag ruim genoeg om alle kosten te dekken. Let wel op: de dekking en voorwaarden verschillen per verzekeraar. Of je een vergoeding krijgt, kan afhangen van: ​Of je de sleutels en sloten binnen 24 uur vervangen hebt.

Slotenmaker Nodig?

Daarnaast gebruiken wij alleen kwaliteitsmaterialen. Zo bieden wij voor ieder slotenprobleem professioneel maatwerk. Profiteer van de ervaring van onze vakmannen Onze slotenmaker heeft ervaring met het werken met alle type sloten. Hierdoor kunnen wij bij ieder slotenprobleem een oplossing bieden. Zijn uw sleutels kwijt, is er ingebroken of zijn uw oude sloten aan vervanging toe? Geen probleem! Neem direct contact met ons op.

Diensten van onze slotenmaker Onze ervaren slotenmaker kan u met diverse klussen op het gebied van sloten van dienst zijn. Denk niet alleen aan het plaatsen van nieuwe sloten op ramen en deuren, maar ook aan het herstellen van inbraakschade, het openen van een gesloten deur als u bent buitengesloten of als u uw sleutels kwijt bent, het verwijderen van een afgebroken sleutel uit het slot, enzovoorts

Slotenmaker – De Goedkoopste

Voor welke werkzaamheden bent u op zoek naar een slotenmaker in Hoofddorp? AAA Slotenmaker helpt u bij iedere slotenklus! Een aantal slotenwerkzaamheden kunt u wellicht zelf uitvoeren. Wij raden het echter af om zelf aan de slag te gaan als u geen kluservaring heeft. Helaas komen we vaak sloten tegen beschadigd door woningbezitters die niet over het juiste gereedschap beschikten.

Hierdoor zullen de kosten hoger uitvallen. Reden genoeg om deze klussen aan een slotenmaker van AAA Slotenmaker over te laten! Nieuwe sloten kopen en installeren Het vinden van geschikte nieuwe sloten voor ramen en deuren is behoorlijk lastig. U kunt namelijk kiezen uit honderden sloten, verschillende typen sloten, en ieder slot biedt weer een ander niveau van bescherming.

Kosten Sloten Vervangen 2021 – Overzicht

Om de keuze makkelijker te maken adviseren onze slotenmakers u graag over welke type sloten u voor uw woning het beste kunt aanschaffen. Als voorbeeld: kunt u het beste kiezen voor oplegsloten of insteeksloten? Veel woningbezitters hebben geen idee wat het verschil precies is en welke sloten zij nodig hebben om hun woning op de juiste wijze te beveiligen.

Schakel daarom onze hulp in bij het bestellen van nieuwe sloten voor uw ramen en deuren! Wij adviseren u graag over veilig wonen en kunnen de sloten direct voor u installeren. Als u de sloten door onze slotenmaker laat plaatsen dan bent u verzekerd van correcte installatie. Bel AAA Slotenmaker! Hulp na een inbraak in huis Een inbraak in huis is altijd vervelend.

Sloten Vervangen: Cilinderslot, Deurslot

Inbrekers gebruiken helaas steeds meer geweld om bewoners ervan te weerhouden de hulp van buren in te schakelen. Daarbij zullen inbrekers in veel gevallen waardevolle en dierbare voorwerpen stelen uit uw woning. Onze betrouwbare slotenmaker voor Hoofddorp staat voor u klaar om u te helpen bij het voorkomen van inbraken.

Inbrekers laten vaak schade achter. Denk bijvoorbeeld aan een kapot slot of een slot waar de cilinder uit is getrokken en ander hang- en sluitwerk dat is beschadigd. In veel gevallen is het mogelijk om de kapotte sloten te repareren, waardoor u geen compleet nieuwe slot hoeft aan te schaffen.

Slotenmaker Kosten – Een Overzicht Slotenmaker

Mocht het repareren van de sloten niet mogelijk blijken, dan zullen we de sloten direct voor u vervangen, om nieuwe inbraken te voorkomen. Hierbij kunnen we als noodoplossing tijdelijke sloten voor u plaatsen, zodat u de tijd heeft om nieuwe veilige sloten uit te zoeken. Bent u op zoek naar een betrouwbare, professionele slotenmaker in Hoofddorp en omgeving? Bel AAA Slotenmaker! Wij zijn u overal in Hoofddorp en omliggende plaatsen van dienst.